Didn't find the product? +31 53 434 43 43

Filter

Merk
KleurEigenschap


Gebruiksfreqentie

Categorie

Scrub drier

Carel Lurvink's keuze
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT


Schrobzuigmachines voor de professional

De aanschaf van een schrobzuigmachine betekent een investering van enkele duizenden euro’s in een apparaat dat tussen de 5 en 10 jaar mee kan gaan. Dat betekent dat u vooraf goed moet nadenken over welke schrobzuigmachine het best past bij de werkzaamheden van uw bedrijf. Uiteraard helpen onze adviseurs u graag bij het maken van de juiste keuze, maar we noemen alvast enkele belangrijke zaken om op te letten.

Capaciteit van de schrobzuigmachine

Allereerst is het belangrijk te bepalen wat de gemiddelde vloeroppervlakte is die u wilt reinigen. Ook het maximale aantal vierkante meters dat de schrobzuigmachine op één accu moet reinigen, is belangrijk. De tankinhoud, reinigingskracht en batterijduur moeten hierop zijn afgestemd. Over het algemeen geldt: hoe groter de machine, hoe groter de capaciteit. Daarmee kunt u echter tegen een beperking aanlopen waar niet iedereen direct aan denkt: de grootte van doorgangen. Zijn deur- en liftopeningen breed genoeg? En moet het apparaat de trap op worden opgetild? Zo ja, dan is de grootste machine niet altijd de beste keuze. Misschien kunt u dan zelfs beter kiezen voor een kleiner en wendbaarder model met een snoer - waarbij u weer moet opletten dat er voldoende stopcontacten aanwezig zijn in de te reinigen ruimten.

Gebruiksfrequentie van de schrobzuigmachine

Naast de capaciteit en grootte is ook het soort vloer waarvoor de schrobzuigmachine wordt ingezet van belang. Een structuurvloer met reliëf wordt bijvoorbeeld het best gereinigd met een walsmachine die verticale bewegingen maakt. Een met was behandelde vloer (zoals een linoleum vloer) mag daarentegen alleen met zachte pads worden gereinigd om de toplaag niet te beschadigen. Let als laatste nog op de gebruiksfrequentie. Wordt een schrobzuigmachine minder dan één keer per drie maanden gebruikt, dan kan het vermogen van de accu teruglopen - en daarmee de capaciteit van de machine. Dit komt doordat het zuur van de accu na verloop van tijd niet meer volledig door de accu circuleert. Regelmatig gebruik vergroot de levensduur van de accu. Is dit niet mogelijk, dan kunt u beter kiezen voor een variant met een snoer.