Didn't find the product? +31 53 434 43 43

Filter

Merk
Kleur

Materiaal

VeiligheidsklasseCategorie

accessories respiratory protection

3M snellader Jupiter Art: 0030058
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
3M Jupiter batterij Art: 0070063
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT

Accessoires adembescherming

In ons assortiment accessoires adembescherming bieden wij handige toebehoren voor gelaatmaskers, stofmaskers, gas- en dampmaskers en verse luchtsystemen. Adembescherming producten kunnen de omgevingslucht filteren en zuiveren - of ze kunnen onafhankelijke schone lucht aanvoeren (verse luchtsystemen).

Adembescherming die werkt op basis van verse luchtsysteemem of met een motorsysteem moeten regelmatig opgeladen worden. Daarom bieden wij in ons assortiment accessoires adembescherming diverse snelladers, stationsladers, batterijen. Naast goede ademhalingsbescherming is het van belang dat de luchtkwaliteit goed gemonitord wordt. Om deze reden vindt u in ons assortiment ook betrouwbare dampen monitoren.

Verder vindt u in ons assortiment accessoires adembescherming kwalitatief goede vizieren, vizieromranding, vizierbeschermfolie, gelaatsafdichtingen, dichtingsringen, neusstukken, en losse motoren voor diverse filters. Accessoires specifiek voor adembescherming op basis van verse luchtsystemen zijn bijvoorbeeld luchttoevoerslangen, bretellen of comfortriemen, clips voor comfortriemen, ademslangen. Voor adembescherming met een motorsysteem bieden wij rugzakken voor motorunits en motoren diverse filters. Deze praktische accessoires zijn van de toongevende merken Linea, Moldex, North en uiteraard 3M. Houdt bij de aankoop wel rekening met het type adembescherming dat u bezit.

Vaak zijn accessoires voor adembescherming van het ene merk niet geschikt voor adembescherming van een ander merk. U kunt bij onze specialisten altijd terecht voor advies en eventuele vragen.