Didn't find the product? +31 53 434 43 43

Filter

Merk
Kleur
Maat

Toepassing

Materiaal


Eigenschap

Veiligheidsklasse


Working gloves

Werkhandschoenen voor professionals

Staan veiligheid en hygiëne binnen uw bedrijf voorop, dan kunt u niet zonder kwalitatief hoogwaardige werkhandschoenen die passen bij de werkzaamheden. Er zijn varianten voor algemene toepassingen, bijvoorbeeld voor schoonmaakwerkzaamheden. Vaak wordt daarbij gebruikgemaakt van wegwerp (disposable) werkhandschoenen. Maar er zijn ook speciale varianten voor gevaarlijkere werkzaamheden, waarbij bijvoorbeeld wordt gewerkt met scherpe materialen of chemicaliën. Werkt u met kleurcodering? Dan wilt u daarnaast misschien een uitvoering in een speciale kleur om kruisbesmetting binnen uw bedrijf te voorkomen. Wat u ook zoekt, wij hebben een passende oplossing.

 

Het werk bepaalt het soort werkhandschoen

Als u werkhandschoenen aanschaft, vormen de uit te voeren werkzaamheden de basis van uw keuze. Er zijn bijvoorbeeld varianten met een grove grit op de coating, waardoor ze extra veel grip bieden. Ideaal als u werkt met gladde en glibberige materialen. Is comfort belangrijk? Dan zijn er handschoenen van een zware kwaliteit jersey katoen met een tricot manchet die ook als onderhandschoen kunnen fungeren. Er zijn handschoenen met een verhoogde bescherming bij contact met chemicaliën, hitte of bijvoorbeeld kou (met een zachte terry fleece voering). En heeft de drager van de handschoen te maken met een hoog risico op steek- en snijwonden? Dan zijn de Protect PU Light werkhandschoenen van het topmerk CaluGuard bijvoorbeeld een uitstekende oplossing.

 

Groot assortiment werkhandschoenen

Palm gecoat, gepoederd, poedervrij, volledig gecoat….welke handschoenen  u ook zoekt, Carel Lurvink heeft ze voor u. In onze webshop vindt u meer dan 150 verschillende uitvoeringen! Selecteer eenvoudig op merk, kleur, veiligheidsklasse (van CE1 tot EN388 of EN511), maat (van S tot 2XL), materiaal (van acryl tot leernylonnitril of bijvoorbeeld kevlar) of eigenschap (van hittebestendig of snijbestendig tot antistatisch of antislip). Komt u er niet uit? Of wilt u persoonlijk advies over welk type werkhandschoenen het best geschikt is voor de uitvoering van de werkzaamheden binnen uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Excl. VAT
Optimale vingergevoeligheid
Excl. VAT
Perfecte pasvorm
Excl. VAT
Excl. VAT
Excl. VAT
Uitstekende grip
Excl. VAT
Beste koop
Excl. VAT
Meest verkocht
Excl. VAT
100% naadloos
Excl. VAT
Excl. VAT
Voor gladde materialen
Excl. VAT
Beste keuze
Excl. VAT