Didn't find the product? +31 53 434 43 43

Filter

Merk


Kleur
Maat


Materiaal

Inhoud

MVO keur

Categorie


Paint trays and grill

( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
Verfrooster Metaal Art: 3224
( p. st.)
Excl. VAT
Verfbak groot Art: 3232
( p. st.)
Excl. VAT
Verfbak klein Art: 3233
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
Korfzeef 225mm Art: G5279
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT

Verfbakjes en roosters

Bent u op zoek naar professionele verfbakjes en roosters om een nieuwe kleur te geven aan de muur? Bij Carel Lurvink kunt u altijd terecht voor een uitgebreid assortiment schildersbenodigdheden. Wij bieden voor elk soort klus professionele artikelen.

Verfbakjes zijn handig om een bepaalde hoeveelheid verf te dragen op uw arm waardoor u snel en ergonomisch kunt schilderen. De bakjes zijn geschikt voor verschillende soorten rollers, zoals 14 cm, 15 cm, 20 cm, 25 cm en 30 cm. Ook kunt u kiezen uit meerdere kleuren en maten, zodat u altijd beschikt over de juiste materialen.

Verfroosters

Verfroosters en verfbakjes vullen elkaar goed aan. Door het gebruik van verfroosters zorgt u ervoor dat u niet te veel verf gebruikt en de overtollige verf weer terugkomt in het bakje. Door het handvat aan het verfrooster kunt u het rooster gemakkelijk en stevig vastpakken zonder in aanraking te komen met de verf. Uiteraard zijn de verfbakjes en roosters te bestellen in hetzelfde formaat als uw verfroller, waardoor u snel en gemakkelijk de verf evenwichtig kan verdelen over de verfroller voor een professioneel resultaat. De verfrollers van CaluPaint zijn perfect afgestemd met de bakjes, waardoor u een perfecte combinatie krijgt.

Verfbakjes en roosters bij Carel Lurvink

Zoals u kunt verwachten van Carel Lurvink zijn de verfbakjes gemaakt van een uitstekende kwaliteit kunststof. Dit zorgt ervoor dat ze niet buigen door het gewicht van de verf en u dus niet bang hoeft te zijn dat u knoeit. Ook de roosters zijn gemaakt van een uitstekende kwaliteit plastic waardoor u gemakkelijk en snel verfrollers kunt afrollen van de overtollige verf.

Bent u nog op zoek naar andere schildersbenodigdheden? Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment schildersbenodigdheden zoals schildersaccessoires, borstelwerk voor schilders, plakspaan, plamuurrubber, roerhoutjes, verfmixers, meetgereedschap en verfbeugels.