Didn't find the product? +31 53 434 43 43

Filter

Merk


Kleur

Materiaal

MVO keur

Coasters

( p. st.)
Excl. VAT

Onderzetters

Onderzetters beschermen je tafel tegen vlekken en kringen van glazen, kopjes of pannen. Een onderzetter is een rond matje of papiertje waarop bijvoorbeeld een glas gezet kan worden. Vaak zijn glazen een beetje nat aan de buitenkant. Vooral als er een koude drank in het glas geschonken wordt ontstaat er snel condens water aan de buitenkant van het glas. Als zo’n vochtig glas meteen op tafel gezet wordt trekt het vocht meteen de tafel in en laat een natte kring achter. Vaak is het moeilijk deze kring weer uit de tafel te krijgen. Een onderzetter is een goede oplossing. De onderzetter zorgt ervoor dat het vocht niet direkt op de tafel terecht komt.

Papieren onderzetters

In veel restaurants worden papieren onderzetters gebruikt. Een voordeel van papieren onderzetters is dat ze na gebruik gewoon weggegooid kunnen worden. Doordat ze niet gereinigd hoeven te worden wordt veel tijd gespaard.
 
Is een onderzetter niet voldoende? Carel Lurvink biedt ook een ruim assortiment placemats zodat de tafel nog beter beschermd wordt. Bovendien zorgt met voor een leuke sfeer aan tafel. Men kan verschillende sferen creëren met verschillende combinaties placemats, onderzetters en ander tafelgedek.
 
Verder vindt u bij ons ook tafelpapier (damast en rollen) en servetten.