Didn't find the product? +31 53 434 43 43

Filter

Merk

Kleur


Materiaal

Aantal lagen

Damask and rolls

( p. st.)
Excl. VAT

Damast en rollen

Heeft u net een nieuwe tafel gekocht en wilt u die u niet meteen beschadigen? Bij Carel Lurvink vindt u diverse kleuren en uitvoeringen damast en rollen. Damast en rollen zijn een soort tafelpapier waarmee u uw tafel op een stijlvolle manier beschermt. Het voordeel van damast en rollen is dat tafelpapier (in tegenstelling tot normaal tafelkleed) na gebruik gewoon verwijderd en vervangen kan worden. Dit spaart uiteraard tijd. Bovendien heeft u geen last meer van vlekken die zelfs na het wassen nog in een tafelkleed blijven zitten.

Damast tafelpapier

Damast is een weeftechniek waarbij tekeningen worden aangebracht op een achtergrond van dezelfde kleur. Zulke subtiele tekeningen op het tafelpapier of tafelkleed geven de tafel een mooie uitstraling; vooral in combinatie met ander tafelgedek. Damast kan gemaakt zijn van zijden stof, katoen, wol, linnen, halflinnen, kunstzijde of dik papier. 
 
Naast damast en rollen vindt u in ons assortiment tafelpapier ook nog servetten, placemats en onderzetters om uw tafelservies compleet te maken en uw tafel goed te beschermen.