Didn't find the product? +31 53 434 43 43

Filter

Merk
Kleur

ToepassingEigenschap
Inhoud
MVO keur


Geur


GebruiksfreqentieCategorie

Floor cleaners

( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT

Vloerreinigingsmiddel

Vloeren zijn altijd vervelend te reinigen. Vaak zitten er hardnekkige vlekken die er met gewone vloerreinigingsmiddelen niet uitgaat. In het assortiment van Carel Lurvink vindt u diverse professionele vloerreinigingsmiddelen waarmee de hardnekkigste vlekken er gemakkelijk weer uit gaan. Een goed vloerreinigingsmiddel spaart veel geld en een hoop moeite. De professionele vloerreinigingsmiddelen  die wij bieden zijn van de bekende merken Diversey, Taski, Sure, Clear, Tenant en Buzil. Om het reinigen van vloeren nog makkelijker te maken raden wij het aan ook in een goede dweil, vloerreiniger en/of schrobber te investeren. Met deze hulpmiddelen en onze  professionele vloerreinigingsmiddelen was de vloer schoonmaken nog nooit zo eenvoudig.

Wij bieden vloerreinigingsmiddelen voor verschillende vloeren. Elke vloer moet namelijk anders behandeld worden. Daarom hebben wij diverse vloerreinigingsmiddelen zoals alkalische vloerreinigingsmiddelen,  kleurloze vloerreinigingsmiddelen, hoog geconcentreerde vloerreinigingsmiddelen, zure vloerreinigingsmiddelen, vloerreinigingsmiddelen op poederbasis en nog veel meer.

Vind het juiste vloerreinigingsmiddel voor uw vloer

Houten vloer

Een houten vloer is vaak prijzig, daarom is het verstandig uw houten vloer goed te verzorgen. Vlekken moeten meteen met een niet-vlekkend vloerreinigingsmiddel schoongemaakt worden. Let wel op dat dit niet te vaak gebeurd om vlekken in uw vloer te voorkomen.

Laminaat

Laminaat neemt weinig vuil op waardoor het vaak voldoende is een keer in de week te dweilen met een goed vloerreinigingsmiddel zodat de vloer weer gaat glanzen.

Tegels

Bij Carel Lurvink vindt u zelfs vloerreinigingsmiddelen voor tegels. Vieze tegels maakt u het beste schoon met een schrobber en wat vloerreinigingsmiddel.

Betonvloer

Bij een betonvloer moet goed opgelet worden welk vloerreinigingsmiddel gebruikt wordt. Zure producten zoals azijn, citroen en kalkoplossers gaan een reactie aan met de kalkhoudende stoffen in het cement van de vloer. Hierdoor kan de toplaag dof worden. Ook agressieve schoonmaakmiddelen als chloor en ammonia moet je vermijden. Pas tenslotte op met oliën en vetten. Deze kunnen kringen op de vloer veroorzaken. Water en zachte zeep zijn de beste middelen om je betonvloer mee schoon te maken.

Natuursteen

Ook natuursteen is erg gevoelig. Natuursteen kan net als beton niet tegen zure schoonmaakmiddelen, kalkoplossers, oliën en vetten. U kunt natuursteen het beste schoonmaken met een zachte doek en een milde zeep.