Didn't find the product? +31 53 434 43 43

Filter

Merk

Kleur

Maat

Materiaal


EigenschapInhoud

MVO keur

Categorie

Vikan special tools

( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
Vikan rubber ring Art: 9801B
( p. st.)
Excl. VAT
Vikan rubber ring Art: 9802B
( p. st.)
Excl. VAT
( p. st.)
Excl. VAT
Nieuw
( p. st.)
Excl. VAT

Vikan speciale gereedschappen

Vikan heeft veel verschillende technologieën die u helpen uw hoge hygiëne standaarden te blijven volbrengen. Vikan heeft al meer dan 120 jaar ervaring in het maken van borstels en bezems. Bij Carel Lurvink kunt u ook verschillende speciale gereedschappen van Vikan bestellen. Zoals een toiletborstel met houder, hygiënische hark, roerspatels, spatelbladensiliconen ringen in meerdere kleuren en andere speciale gereedschappen. 

Roerspatels en spatelbladen

Carel Lurvink heeft diverse roerspatels in het assortiment. Wij bieden u dichte spatels en spatels met gaten aan. Waar dichte spatels hoofdzakelijk worden toegepast in de horeca, worden de roerspatels met gaten veelal in industriële mengketels gebruikt. Verder wordt er nog een hittebestendige spatel aangeboden. De spatelbladen worden onderscheiden tussen een flexibel blad en een steviger blad.

Siliconen ringen

Vikan heeft een nieuwe lijn siliconen ringen. Deze versterken un kleurcoderingssysteem. Het is mogelijk om deze siliconen ringen te bevestigen op bijvoorbeeld uw scheppen of bezems. Dit is een professionele en duurzame oplossing voor complexe kleurcoderingen. Carel Lurvink biedt twee soorten siliconen ringen; een met een diameter van 26mm of een van 40mm. Beide modellen zijn leverbaar in 5 kleuren.