Didn't find the product? +31 53 434 43 43

Filter

Merk
KleurMateriaalInhoud

Storage boxes

Opbergboxen

Zoekt u een manier om al uw spullen netjes op te bergen? Onze opbergboxen zijn ideaal voor het opbergen van rondslingerende spullen. Carel Lurvink biedt opbergboxen in allerlei soorten en maten zodat u vast en zeker de ideale opbergbox vind voor het spul dat u wilt opbergen. Het opbergen van uw rondslingerende in een opbergbox draagt bij aan een nette uitstraling. 
 
Opbergboxen zijn er in alle vormen en maten: plat, vierkant, doorzichtig, stapelbaar, met wieltjes, met klipsluiting, enz. Kies de opbergbox die het beste bij uw woning past en waarin u het beste uw spullen kunt opbergen. Als u bijvoorbeeld een opbergbox nodig heeft voor het opbergen van dekbedden of kussens kunt u kiezen voor een opbergbox die je handig onder het bed kunt schuiven. Er bestaan verschillende modellen opbergboxen; opbergboxen met een afsluitbare deksel is bijvoorbeeld handig als de spullen niet stoffig mogen worden. Voor kleinere spullen zoals sieraden of versiering kunnen kleinere manden of opbergboxen voldoende zijn. Vaak zijn opbergboxen zo gemaakt dat verschillende formaten te combineren zijn doordat ze goed stapelbaar zijn. Een opbergbox moet immers ook goed opgeborgen kunnen worden. U kunt de opbergboxen ook aanpassen aan de rest van uw interieur. In ons assortiment bieden wij daarom opbergboxen die te verkrijgen zijn in verschillende kleuren (blauw, grijs, groen, rood, transparant, wit of zwart) en materialen (kunststof, polypropyleen of polystyreen).
 
Uiteraard biedt het assortiment van Carel Lurvink opbergboxen van verschillende inhouden: van 6 liter tot 60 liter. Het is maar net waar u naar op zoek bent. De opbergboxen in het assortiment van Carel Lurvink zijn in ieder geval van uitstekende kwaliteit, zijn stevig en gaan lang mee. Dit komt doordat de opbergboxen van toongevende merken als Curver, Rako, Rubbermaid en Diversey zijn. Deze topmerken staan bekend om de hoge kwaliteit van hun producten.

Excl. VAT
Excl. VAT
Excl. VAT
Excl. VAT
Excl. VAT
Excl. VAT
Excl. VAT
Excl. VAT
Excl. VAT
Excl. VAT
Excl. VAT
Excl. VAT