Didn't find the product? +31 53 434 43 43
Back to overview

Desinfectz Pro Medical Area 750ml

:150750
Desinfectz Pro Medical Area 750ml 1 Carel Lurvink professional cleaningmaterials, cleainingproducts, safetymaterials and paintingmaterials
Nieuw
53.52 ( p. st.)
Omschrijving

Eigenschappen

De Desinfectz PRO MEDICAL AREA is een product op basis van: 2,5% waterstof peroxide en 2,5% melkzuur. Het product is toegelaten bij het CTGB voor PT02 en PT04. Hierdoor mag het product gebruikt worden in de gezondheidszorg en in de voedingsmiddelenindustrie. Denk hierbij aan: ziekenhuizen, zorgcentra en tandartsen. Het product doodt virussen, bacteriën en gisten binnen de minuut. Verder hoeft het product niet te worden nagespoeld en volstaat het enkel afnemen met een doek. Het product wordt aangeboden in triggerflessen van 750ML.

CTGB registratienummer: N15489

Gebruiksaanwijzing of tip

Desinfectz Pro MEDICAL AREA is een gebruiksklaar product. Het middel niet verder verdunnen. Het middel wordt geleverd als triggerspray of jerrycan met handpompsprayer en wordt aangebracht door het op het te behandelen oppervlak te spuiten.Bij het desinfecteren zoveel vloeistof gebruiken dat de oppervlakken gedurende de hele inwerktijd nat blijven. Na desinfectie de oppervlakken aan de lucht laten drogen, naspoelen is niet nodig tenzij anders vermeld. Oppervlakken in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen, inclusief oppervlakken en voorwerpen in ziekenhuizen en overige instellingen in de gezondheidszorg. Het middel kan gebruikt worden voor het desinfecteren van wanden, vloeren en andere oppervlakken en voorwerpen in openbare ruimtes, ziekenhuizen, verzorgingshuizen en andere ruimten, inclusief medische ruimten en apparatuur. Daarnaast kan het gebruikt worden voor de desinfectie van (oppervlakken in) badkamers en toiletten.
Voor toepassing na voorafgaande reiniging, de te desinfecteren oppervlakken eerst grondig reinigen. Het daarbij gebruikte reinigingsmiddel goed afspoelen met schoon water. Overtollig water verwijderen.

Minimale inwerktijd:

– Voor bestrijding van virussen, bacteriën, schimmels en gisten: 1 minuut

Veiligheidsinformatie

Zie verpakking van het product en het veiligheidsinformatieblad. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Questions about this product?

Neem contact op met onze product specialist Jurgen Wassenaar

Jurgen Wassenaar