Didn't find the product? +31 53 434 43 43
Back to overview

Suma Select Pur-Eco A7

:7516652
159.54 ( p. st.)
Omschrijving

Productomschrijving

Suma Select Pur-Eco A7 is een geconcentreerd schuimremmend neutraal naspoelmiddel voor machinale vaatwas.

Eigenschappen

Suma Select Pur-Eco A7 is een geconcentreerd neutraal naspoelmiddel. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik in een breed scala aan vaatwasmachines. Het speciale mengsel van niet-ionogene wasactieve stoffen is ontwikkeld om de oppervlaktespanning van het naspoelwater te verlagen. Dit voorkomt druppelvorming en omdat het water als een egale laag op het oppervlak komt, zijn de droogtijden korter. Dit mengsel werkt bovendien schuimremmend in de vaatwasmachine.

Voordelen

- Gegarandeerde snelle droging
- Geeft een streep- en vlekvrij resultaat
- Sterk geconcentreerd waardoor zuinig in gebruik
- Schuimremmend voor een efficiëntere werking
- EU Ecolabel (EU flower) gecertificeerd
- Verminderde impact op aquatisch ecosysteem

Gebruiksaanwijzing

Suma Select Pur-Eco A7 is geschikt voor gebruik in alle typen professionele A7 vaatwasmachines met automatische dosering. Doseer 0,1-0,4 g/L (0,1-0,3 ml/L) water bij 70-80°C in zacht tot middelhard water. Het product wordt direct in het naspoelwater gedoseerd met de Diversey Care automatische doseerapparatuur. De correcte dosering is afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden (waterhardheid, vervuilingsgraad, procedures).

Diversey

Dit A merk product beschikt over een volledig assortiment reinigingsmiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Symbolen

Nordic SWAN
Doos papier
Questions about this product?

Neem contact op met onze product specialist Bas Kuis

Bas Kuis