Didn't find the product? +31 53 434 43 43
Back to overview

Diversey Zal Perax II VT48 20ltr

:100905293
176.95 ( p. st.)
Omschrijving

Zal Perax II is een zeer effectieve oxiderende desinfectant die gebruikt kan worden in de agri en intensieve veehouderij. Zal Perax II kan ingezet worden voor de desinfectie van transportmiddelen, dierverblijfplaatsen en bijbehorende ruimten, equipement, schoeisel en de behandeling van water distributiesystemen.

Belangrijke Eigenschappen
- Zal Perax II is gebaseerd op perazijnzuur waaraan surfactants en wetting agents zijn toegevoegd zodat de desinfectant optimaal contact krijgt met het oppervlak.
- Zal Perax II is bewezen effectief tegen een grote range van micro-organismen.
- Zal Perax II is intensief getest in laboratoria en in het veld. Hierbij is aangetoond dat het middel een groot bereik heeft voor het afdoden van bacteriën en virussen. Door de samenstelling van het product is het middel niet schadelijk voor het milieu.
- Zal Perax II is ontwikkeld voor het desinfecteren van oppervlakten die zijn gereinigd. Het middel kan gebruikt worden voor desinfectie van trasnportmiddelen, dierverblijfplaatsen en bijbehorende ruimten, equipement, schoeisel en de behandeling van water distributiesystemen.
- Zal Perax II kan worden opgebracht door middel van sproeien of als inweekmiddel. 

Questions about this product?

Neem contact op met onze product specialist Jurgen Wassenaar

Jurgen Wassenaar