Didn't find the product? +31 53 434 43 43
Back to overview

CaluClean desinfectiedoekjes 680st

:150100
56.85 ( p. st.)
Omschrijving

CaluClean desinfectiedoekjes zijn gebruiksklare alcoholhoudende doekjes bevatten Ethanol en Isopropyl Alcohol. CaluClean desinfectiedoekjes zijn toegelaten door het CTGB onder toelatingsnummer 15920 N en kunnen worden gebruikt als middel ter bestrijding van bacteriën (exclusief bacteriesporen en mycobacteriën), gisten en schimmels op kleine harde oppervlakken en materialen.

Inhoud: 680 stuks
Afmeting: 25cm x 18cm

Toepassing
De doekjes zijn bestemd voor eenmalig gebruik en kunnen worden toegepast voor het desinfecteren van kleine, harde oppervlakken (max. 0,5 m2), die voor het behandelen schoon zijn gemaakt. Het middel alleen toepassen op kleine oppervlakken die alcoholbestendig zijn zoals thermometervoelers, tiptoetsen, telefoons, handgrepen, deurklinken, toiletkranen, toiletbrillen, keyboards, kastgrepen, messen en tangen. CaluClean desinfectiedoekjes kunnen worden ingezet op oppervlakken welke in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor.

Vrijstelling voor medische sector

Gebruikers in deze sector mogen op basis van de tweede tijdelijke vrijstelling desinfectiemiddelen oppervlakken tegen het coronavirus, de middelen van de volgende lijst gebruiken:  Desinfectiemiddelen (PT02) oppervlakken.
Deze lijst bevat zowel regulier toegelaten middelen, als middelen die onder de vrijstelling vallen. De vrijstelling is verlengd tot en met 4 maart 2021.

Gebruik
De doekjes zijn bestemd voor eenmalig gebruik en kunnen worden toegepast voor het desinfecteren van kleine, harde oppervlakken (max. 0,5 m2), die voor het behandelen schoon zijn gemaakt. Het middel alleen toepassen op kleine oppervlakken die alcoholbestendig zijn.

Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Symbolen

Food keurmerk Glas-Vork
Single Use Only
FSC
Questions about this product?

Neem contact op met onze product specialist Bas Kuis

Bas Kuis