Didn't find the product? +31 53 434 43 43
Back to overview

Suma Combi+ LA6 5ltr

:101101254
80.60 ( p. st.)
Omschrijving

Productomschrijving

Suma Combi+ LA6 is gebaseerd op de nieuwste technologie voor het combineren van een geconcentreerd vloeibaar machinaal vaatwasmiddel en naspoelmiddel in één. Suma Combi+ is speciaal geformuleerd om vuil te verwijderen bij waterhardheden tot 25°dH en biedt optimale droogresultaten.

Eigenschappen

Suma Combi+ LA6 is een vloeibaar alkalisch vaatwasmiddel voor zware vervuiling en een naspoelmiddel in één. Het is geschikt voor gebruik in eentanks vaatwasmachines of voorladers (niet voor meertanks vaatwasmachines). De combinatie van alkalische en kalkbindende ingrediënten zorgt ervoor dat vuil op een e ectieve wijze verwijderd wordt. Door de sterk kalkbindende eigenschappen wordt kalkaanslag in de machine voorkomen. De unieke innovatieve toevoeging van naspoelmiddel voorkomt druppelvorming en omdat het water als een egale laag op het oppervlak komt zijn de droogtijden korter.

Voordelen

- Vaatwasmiddel en naspoelmiddel in één gebaseerd op de nieuwste technologie.
- Gegarandeerde snelle droging.
- Breekt vet en ingedroogde voedselresten af.
- Sterk geconcentreerd waardoor zuinig in het gebruik.
- Voorkomt kalkafzetting in de vaatwasmachine, zelfs bij waterhardheden tot 25°dH.
- Geeft een vlek- en streepvrij resultaat.
- Chloorvrij.
- Fosfaat vrij.

Diversey

Dit A merk product beschikt over een volledig assortiment reinigingsmiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Questions about this product?

Neem contact op met onze product specialist Bas Kuis

Bas Kuis