Didn't find the product? +31 53 434 43 43
Back to overview

Suma Power T57

:7510151
45.05 ( p. st.)
Omschrijving

Productomschrijving

Suma Power T57 is een hoog geconcentreerde alkalische booster speciaal ontwikkeld voor de verwijdering van zetmeel en vuil in combinatie met Suma Forte Plus L54.

Eigenschappen

Suma Power T57 is een hoog alkalische booster welke in principe gebruikt wordt met andere JohnsonDiversey producten zoals Suma Forte Plus L54 in de grotere meertanksmachines.
Suma Power T57 bevat een hoog gehalte aan alkaliteit voor effectieve verwijdering van zetmeel en vuil. Samen met Suma Forte Plus L54 dat een hoog gehalte aan sequestreer middel bevat geeft het en superieur totaal resultaat..

Voordelen

- Door hoge concentratie zuinig in gebruik
- Zeer effectieve zetmeelverwijdering door hoge alkaliteit
- Perfecte totaal reiniging in combinatie met Suma Forte Plus L54

Gebruiksaanwijzing

Suma Power T57 wordt standaard gedoseerd in combinatie met Suma Forte Plus L54 in JohnsonDiversey systemen voor grotere meertanksmachines. De aanbevolen dosering van Suma Power T57 is 0,6-8 gram per liter, afhankelijk van de hoeveelheid vuil en de contacttijd in de machine.
Suma Power T57 kan ook worden gebruikt naast het standaard vaatwasmiddel als boost product voor zetmeelverwijdering gedurende een bepaalde periode van de dag wanneer dit nodig is.
Spoel bij het eerste gebruik de pomp- en transportslangen van het doseersysteem door om eventuele kristallisatie in deze slangen door productmenging te voorkomen.

Technische gegevens

Uiterlijke kenmerken Heldere vloeistof
pH (1% oplossing) 13.0
Relatieve dichtheid (20 oC) 1.43

Deze cijfers zijn indicatieve waarden en dienen niet als specificaties te worden geïnterpreteerd

Diversey

Dit A merk product beschikt over een volledig assortiment reinigingsmiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Symbolen

Doos papier
Questions about this product?

Neem contact op met onze product specialist Jurgen Wassenaar

Jurgen Wassenaar