Didn't find the product? +31 53 434 43 43
Back to overview

Suma Super L1

:7010166
55.89 ( p. st.)
Omschrijving

Productomschrijving

Suma Super L1 is een vaatwasmiddel met een hoog gehalte aan alkalische ingrediënten dat speciaal is samengesteld om in zacht tot middelhard water uitstekend vuil
te verwijderen. Compleet, vloeibaar vaatwasmidel met chloor. In 10, 20 of 200 ltr. leverbaar. Geschikt voor zacht tot middelhard water.

Belangrijke eigenschappen

Suma Super L1 is een chloorhoudend, alkalisch vloeibaar vaatwasmiddel dat geschikt is voor toepassing in zowel eentanks als meertanks vaatwasmachines.
Het product bevat een mengsel van alkalische stoffen en kalkbestrijdingsmiddelen voor het effectief verwijderen van vetten en ingedroogde voedselresten in zacht tot middelhard water, en
bleekingrediënten voor het effectief verwijderen van koffie- en theevlekken.

Voordelen

- Intensieve werking: vetten, zetmeel en eiwitten worden snel verwijderd.
- Voorkomt kalkafzetting op voorwerpen en machine delen in zacht tot middelhard water (tot 7°dH).
- Effectieve verwijdering van koffie- en theevlekken.

Gebruiksaanwijzing

Suma Super L1 wordt standaard gedoseerd met Diversey automatische doseerapparatuur. Voor perfecte reinigingsresultaten in zacht water geldt een minimum
dosering van 0,5 g/L* (0,4 ml/L), afhankelijk van plaatselijke omstandigheden. Een dosering van 2 g/L* Suma Super L1 voorkomt kalkafzetting bij water tot maximaal 4ºdH.
Spoel bij het eerste gebruik de pomp- en transportslangen van het doseringssysteem door om eventuele kristallisatie in de slangen door productmenging te voorkomen.

Technische gegevens
Uiterlijke kenmerken Helder lichtgele vloeistof pH (1% oplossing) > 12
Relatieve dichtheid (20ºC) 1,23 g/cm³ Deze cijfers zijn indicatieve waarden en dienen niet als specificaties te worden geïnterpreteerd.

Veilige hantering en opslag
Volledige informatie over het veilig opslaan, gebruik en de verwijdering van dit product staat vermeld in een separaat geleverd veiligheidsinformatieblad (Safety Data Sheet).
In de oorspronkelijke verpakking bewaren. Extreme temperaturen en blootstelling aan zonlicht vermijden.

Questions about this product?

Neem contact op met onze product specialist Bas Kuis

Bas Kuis