Didn't find the product? +31 53 434 43 43
Back to overview

Suma Lima L3 vaatwasmiddel

:7010097
78.95 ( p. st.)
Omschrijving

Productomschrijving

Suma Lima L3 is een vaatwasmiddel met een hoog gehalte aan alkalische ingrediënten dat speciaal is samengesteld om in middelhard tot hard water uitstekend vuil te verwijderen.

Eigenschappen

Suma Lima L3 is een chloorhoudend alkalisch vloeibaar vaatwasmiddel dat geschikt is voor toepassing in zowel eentanks als meertanks vaatwasmachines. Het product bevat een mengsel van alkalische stoffen en kalkbestrijdingsmiddelen voor het effectief verwijderen van vetten en ingedroogde voedselresten in middelhard tot hard water, en bleekingrediënten voor het effectief verwijderen van koffie- en theevlekken.

Voordelen

- Intensieve werking: vetten, zetmeel en eiwitten worden snel verwijderd
- Effectieve verwijdering van koffie- en theevlekken
- Speciale ingrediënten voorkomen snelle kalkafzetting in de vaatwasmachine bij hard water
- Sterk geconcentreerd waardoor zuinig in gebruik

Gebruiksaanwijzing

Suma Lima L3 wordt standaard toegepast met Diversey Care automatische doseerapparatuur. Voor perfecte reinigingsresultaten geldt een minimum dosering van 0,5 g/L (0,4 ml/L*), afhankelijk van plaatselijke omstandigheden.
Het product kan worden gebruikt voor water tot maximaal 20°dH.
Spoel bij het eerste gebruik de pomp- en transportslangen van het doseringssysteem door om eventuele kristallisatie in de slangen door productmenging te voorkomen.

Diversey

Dit A merk product beschikt over een volledig assortiment reinigingsmiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Questions about this product?

Neem contact op met onze product specialist Bas Kuis

Bas Kuis