Didn't find the product? +31 53 434 43 43
Back to overview

CaluClean F10 kunststof vloerreiniger

:3040001
CaluClean F10 kunststof vloerreiniger 1 Carel Lurvink professional cleaningmaterials, cleainingproducts, safetymaterials and paintingmaterials CaluClean F10 kunststof vloerreiniger 2 Carel Lurvink professional cleaningmaterials, cleainingproducts, safetymaterials and paintingmaterials
Nieuw
6.07 ( p. st.)
Omschrijving

CaluClean F10 kunststof vloerreiniger is een laagschuimend reinigingsmiddel voor de dagelijkse en periodieke reiniging van alle epoxy gebonden en epoxy gecoate vloeren. Universeel toepasbaar op alle minerale, plantaardige en eiwitrijke vervuiling. Hierdoor is dit product bij uitstek geschikt voor toepassing in sectoren, zoals voedingsmiddelenproductie bedrijven, garages, industrie, etc.
Door het laagschuimende karakter is dit middel ideaal in de schrobzuigautomaat, maar tevens ook inzetbaar in een rolemmer voor de moptoepassing. Eventuele vlekken kunnen ook met een sprayflacon plaatselijk gereinigd worden. Dit product laat geen zeepfilm na en droogt streeploos op, waardoor het de slipvastheid van oppervlakken niet aantast.

Gebruiksaanwijzing

CaluClean F10 kunststof vloerreiniger moet zowel in de machine als bij handmatige reining verdund worden met water. Bij milde vervuiling is de mengverhouding 50ml per 5 liter water.
Bij zware vervuiling is de mengverhouding 100ml per 5 liter water. Gebruik bij de sproeiflacon 20ml per 500ml water.
Bij machinale toepassing worden de beste resultaten met een pad verkregen. Er wordt geadviseerd met een pad te werken binnen de kleurrange wit tot en met rood.

Deze keuze is afhankelijk van de reinigingsfrequentie en de aard van de vervuiling. Voor epoxy lakvloeren wordt aangeraden om bij zware zandvervuiling vooraf te stofwissen.

Positieve punten

+ Ideaal voor in schrobzuigmachines
+ Sprayflacon voor het plaatselijke vuil
+ Droogt streeploos op

Technische gegevens

Kleur: kleurloos
Geur: licht geparfumeerd
Viscositeit: vloeibaar
pH: 11
Opslag: vorstvrij
Besteleenheid: 1, 5, 25 en 1000 liter

Veiligheidsinformatie

Zie verpakking van het product en het veiligheidsinformatieblad.

CaluClean

Dit premium A+ merk product beschikt over een gedetailleerd werkplan en bijbehorende veiligheidsbladen. Deze kunt u downloaden bij de “Downloads”. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Symbolen

Eenschijfsmachine
Handmatig dweilen
Harde vloer
Schrobzuigmachine
Doos papier
Questions about this product?

Neem contact op met onze product specialist Patrick Gerritsen

Patrick Gerritsen