Didn't find the product? +31 53 434 43 43
Back to overview

CaluClean F20 5ltr tapijtreiniger

:3038005
22.80 ( p. st.)
Omschrijving

CaluClean F20 Tapijtreiniger is een synthetisch reinigingsmiddel voor het reinigen van watervaste en kleurechte tapijten in combinatie met een sproei-extractiemachine. CaluClean F20 is een professioneel tapijtreinigingsmiddel en geschikt voor alle soorten vloerbedekking en tapijten. De tapijtreiniger bevat snelwerkende reinigers voor een snelle en optimale vuilverwijdering. Het bevat tevens een acrylaathars, die na het reinigen een beschermende 'film' achterlaat. Hierdoor krijgt het vuil minder snel de kans om in de vezel te trekken. CaluClean F20 is schuimarm. CaluClean F20 tapijtreiniger bevat geen agressieve chemicaliën.

Gebruiksaanwijzing

Verdun CaluClean F20 in een oplossing van 150ml op 5 liter water. Met een sproei-extractiemachine kan hiermee het tapijt behandeld worden. Looppaden en vlekken vooraf licht innevelen, zodat deze kunnen voorweken. Om kleuromslag te vermijden is het aan te bevelen vooraf een proefstukje te maken.

Postieve punten

+ Geschikt voor alle vloerbedekkingen en tapijten
+ Bevat snelle reinigers voor een snelle en optimale vuilverwijdering
+ Laat een beschermlaag achter

Technische gegevens

Kleur: geel
Geur: licht geparfumeerd
Viscositeit: vloeibaar
pH: 8
Opslag: vorstvrij
Verpakking: 5 liter

Veiligheidsinformatie

Zie verpakking van het product en het veiligheidsinformatieblad.

CaluClean

Dit premium A+ merk product beschikt over een gedetailleerd werkplan en bijbehorende veiligheidsbladen. Deze kunt u downloaden bij de “Downloads”. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.


Symbolen

tapijt
Doos papier
Questions about this product?

Neem contact op met onze product specialist Bas Kuis

Bas Kuis